معرفی فن آوری GST


معرفی فناوری :

روش تولید صنعتی مسکن با استفاده از فن آوری قالب ماندگار بر اساس باقی ماندن پانل ها پس از انجام کلیه عملیات ساختمانی استوار است . در دو طرف پانل از صفحات سیمانی با ضخامت ۳۴ میلی متر استفاده می گردد . صفحات در کارخانه جهت رسیدن به ابعاد مورد نظر برش خورده و به یکدیگر متصل می شوند . پس از آن میلگردها مطابق محاسبات سازه ای انجام شده درون صفحات قرار داده می شوند در مرحله بعد دو صفحه سیمانی توسط کلیپس های فلزی طی فرایند پرس کاری به یکدیگر متصل می گردند.


 

دیوارها و سقف همانند یک پوسته مرکب ( کامپوزیت ) عمل می کنند ، چرا که به یکدیگر مونتاژ شده و همزمان بتن ریزی می شوند تا به پایداری و استحکام مورد نظر برسند . صفحات سیمانی دو طرفه پانل ها بصورت نمای بیرونی و داخلی نهایی باقی خواهند ماند و بدلیل سطح صاف کمترین زیرسازی را برای کارهای نازک کاری نیاز دارند . از این سیستم برای تولید دیوار ، سقف ، پله و اجزای دیگر ساختمان تیر 9 ستون استفاده می شود . با استفاده از این روش مزایای سازه های بتنی شامل مقاومت عالی در برابر فشار ، کشش و بارهای دینامیکی نیز بدست خواهد آمد .

 

 

طراحی :

صنعتی سازی با روش قالب ماندگار روشی شامل طراحی کامل ، ساخت در کارخانه و اجرا در سایت پروژه می باشد .

 

خدمات ارائه شده طراحی ، ساخت کلیه اجزای با استفاده از صفحات بتنی ، آرماتور بندی ، اتصال آن به صفحات سیمانی ، اجرای لوله کشی برق و عنداللزوم تاسیسات را در بر می گیرد . اجرای این سازه بر روی فونداسیون یا سقف طبقه زیرین امکان پذیر خواهد بود .

 

تیم طراحی نقشه صفحه گسترده و راهنمای آن جهت تولید پانل ها در خط را ارائه می نماید . طراحی سقف با جزئیات جهت رسیدن به مقاومت مفید بتن در خلال ۳ تا ۴ روز پس از بتن ریزی مد نظر قرار می گیرد ، جهت اجرای طبقات ساختمان این زمان بسیار اهمیت دارد که با آزمایشات مکرر سنجیده می شود .

 

 

مزایای ساخت مسکن به روش قالب ماندگار در مقایسه با روش های سنتی

 

 

زمان ساخت کوتاه

با استفاده از این روش زمان بسیار کمی جهت نصب پانل ها در محل اجرای پروژه صرف می شود . مونتاژ سریع و ساده پانل ها ، حذف باز نمودن قالب ها پس از بتن ریزی ، عدم نیاز به زیرسازی جهت شروع علمیات نازک کاری على الخصوص حذف گچ کاری و زمان مورد نیاز جهت خشک شدن آن ، باعث کاهش زمان ساخت در حدود ۵۰ درصد در مقایسه با روش های سنتی می گردد . بعلاوه عملیات نازک کاری می تواند بلافاصله از خشک شدن بتن آغاز گردد ، زمان مونتاژ پانل ها برای یک طبقه با متراژ حدود ۵۰۰ متر مربع با ۵ نفر نیم نصب حدودا 10 روز زمان خواهد برد .

 

 

کیفیت بالا

کیفیت نصب و دقت ها با این روش بر حسب میلی متر سنجیده می شود . قبل از شروع رنگ آمیزی یا نصب کاغذ دیواری حداقل عملیات جهت زیرسازی مورد نیاز بوده و دیوارهای خارجی حداقل مواد جهت عایق کاری را نیاز دارند.

 

 انعطاف پذیری در اندازه پانل ها و تولید در ابعاد بزرگ

با استفاده از این روش تولید پانل ها با اندازه خاص جهت هر پروژه و کاهش تعداد ستون ها با توجه به اندازه پانل امکان پذیر است

 

 

 

امکان اصلاح در حین نصب

اگر کارفرما تغييرات در حین نصب را درخواست نماید . امکان انجام آن قبل از بتن ریزی بواسطه جابجایی پانل ها ممکن می باشد ٥- نیاز به فضای کم در محل اجرای پروژه از مزایای این روش در مناطق شهری و پرتراکم نیاز به فضای بسیار کم انبارش بواسطه استفاده همزمان پانل ها پس از حمل و نصب در محل های مورد نظر می باشد

 

 

بهره بردن از مزایای صفحات سيماني

صفحات سیمانی همانند یک پوشش از یخ زدگی بتن در زمستان و خشک شدن سریع آن در تابستان مححظت می نماید .

 کاهش زمان جهت نصب على الخصوص در زمستان سبب کاهش هزینه های ساخت می گردد.

 

 پایداری در برابر زلزله

بواسطه یکپارچه عمل نمودن کل سازه پس از بتن ریزی . این روش ساخت در مناطق زلزله خیز بسیار مناسب هستند

 

 هزینه حمل و نصب پایین

بواسطه توخالی بودن پانل ها و بالطبع سبکی آنها می توان از وسایل حمل و نقل با ظرفیت پایین تر جهت حمل از محل کارخانه تا سایت اجرای پروژه و جرثقیل
سبک تر جهت نصب آنها استفاده نمود و همین امر باعث کاهش در هزینه های ساخت می شود.

 

 کاهش ضایعات و نخاله های ساختمانی

پاکسازی محل اجرای پروژه از نخاله ها به حداقل رسیده و هزینه های مورد نیاز در این مورد به صفر نزدیک می شود.

 

 

کاهش تاخیرات ناشی از شرایط جوی

حدود ۶۰ درصد عملیات ساخت در کارخانه و در فضای مسقف و محصور صورت می پذیرد . تنها نصب پانل ها و بتن ریزی در محل پروژه خواهد بود لذا تاخیرات ناشی از شرایط بد آب و هوایی به حداقل می رسد.

 

 

تمامی مزایای فوق الذکر نهایتا باعث کاهش هزینه های ساخت و کوتاه شدن زمان تکمیل پروژه می گردد.